Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2006

Το ρολόι δείχνει 22:55 της 13ης Δεκεμβρίου κι απολαμβάνω τις πρώτες μου στιγμές στη 'δεξαμενή'. Φοβάμαι πως η συγκίνηση της πρώτης φοράς θα αποτελεί μια ανάμνηση, αν φτάσω να μετρώ πλήθος επισκέψεων σ' αυτό το ημερολόγιο, όπως νομίζω ότι επιθυμώ. Αυτό που θα 'θελα το δίχως άλλο είναι να βιώσω την εξαίρεση, να κινούμαι και τότε με τη σημερινή συναισθηματική φόρτιση στους κόλπους του... Προς το παρόν όμως σας καλωσορίζω στη 'δεξαμενή'.

5 σχόλια:

PSIPSINOS είπε...

ΠΟΛΗ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΤΑΣΕΤΑΙ ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!! ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ, ΑΜ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ UPDATE ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ BLOG ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΣΟΥ.

KATERINA είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ Η ΠΙΣΤΟΠOΙΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ Η ΘΕΛHΣΗ!!!ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ!!!

plats είπε...

ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ BLOG Κ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ Κ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΕΝΑ Κ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΟ..(ΑΝ ΕΠΙΣΚΑΦΤΕΙΣ ΤΟ BLOG ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ). ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ Κ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟ ΘΑ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΦΕ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ Κ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ (ΕΛΠΙΖΩ!!!) ΕΠΙΚΑΙΡΑ, ΚΑΥΣΤΙΚΑ Κ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ.. ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ.. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!

betaTZIZ είπε...

ΗΤΑΝ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2006 ΟΤΑΝ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε. Η ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΗΣΥΧΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ, ΝΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΕΙ, ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
ΕΚ ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΝΗΣΥΧΟ ΑΥΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ, ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ........¨ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ¨ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΞΕΔΙΨΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΙΨΑΣΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ!

I will be watching you

Σσσσσ.......η πόλη κοιμάται είπε...

Νομίζω ότι ήταν 15 Οκτώβρη 2005 όταν δόθηκε η πρώτη ευκαιρία μέσα από την ραδιοφωνική συχνότητα.Και ήταν όπως είναι πάντα ενήμερος,προβληματισμένος και σαρκαστικός που εκείνη η συχνότητα συχνά μετατρεπόταν σε ραδιοΦονική.
Και πάλι μας προκαλεί την έκπληξη με την νέα του ηλεκτρονική δραστηριότητα και του εύχομαι ότι καλύτερο στο νέο ταξίδι!